Aftensmad

Kyllingespyd med pastapakker

af Beagle Iuel-Brockdorff 9. september 2009
Tid: Ca. 35 min.3 kyllingefileterCa. 9 skiver lufttørret skinkeBredbladet persilleToppen af et par forårsløgSalt og peber4 portioner kogt pasta, gerne

Tid: Ca. 35 min.3 kyllingefileterCa. 9 skiver lufttørret skinkeBredbladet persilleToppen af et par forårsløgSalt og peber4 portioner kogt pasta, gerne grønne penneOlivenolieCa. 20 sorte oliven, gerne soltørredeCa. 12 bløde soltørrede tomaterSalatSkær hver af kyllingefileterne i 2-3 strimler og drys med salt og peber. Læg persille og forårsløg på og sno skinken omkring. Sæt dem på spyd og grill eller steg dem på en pande i lidt olie, ca. 5 min. i alt.Fordel pastaen på 4 stykker folie og drys med salt, peber og lidt olie.Læg oliven og hakkede soltørrede tomater ved og pak sammen.Sæt pakkerne på grillen ved mellemvarme i ca. 5-6 min., eller i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min. Servér til kyllingespyddene sammen med salat og evt. dressing.