Aftensmad

Kyllingespyd med lun squashsalat

Af Louisa Lorang 1. juli 2021
Ugens mandagsopskrift er kyllingespyd med lun squashsalat. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 35 min

Det skal du bruge

  • 1 dl perlebyg
  • 2 kyllingebryster
  • olivenolie
  • salt, gerne røget

Squashsalat

  • 2 små squash
  • olivenolie
  • 1 håndfuld plukket basilikum
  • 100 g god feta
  • salt

Opskrift - sådan laver du kyllingespyd med lun squashsalat

  1. Skyl perlebyggen, og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 minutter. Salt den de sidste par minutter, og dræn overskydende vand fra.
  2. Skær kyllingen i tykke, aflange strimler. Sæt kødet på spyd (husk, at træspyd bør lægges i vand inden brug). Gnid med olivenolie, og grill dem på en varm grill eller grillpande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
  3. Skær imens squasherne i aflange skiver; dryp med oliven-olie, og grill dem let.
  4. Krydr med salt, og anret med basilikum, perlebyg og brud af feta. Dryp med mere olivenolie, og servér straks med kyllingespyd og grøn salat til.

 

TIP: Salaten er også skøn på en gæstebuffet.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

TIRSDAG: Grillet dorade med kartoffelsalat - Få opskriften her

ONSDAG: Citronrisotto med nye beder og basilikum - Få opskriften her

TORSDAG: Hakkebøffer med blomkål og ansjos - Få opskriften her

FREDAG: Pasta med kødboller & tomatsauce - Få opskriften her