

Aftensmad
Kyllingespyd med lun squashsalat
Af Louisa Lorang
1. juli 2021
Ugens mandagsopskrift er kyllingespyd med lun squashsalat. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 35 min
Det skal du bruge
- 1 dl perlebyg
- 2 kyllingebryster
- olivenolie
- salt, gerne røget
Squashsalat
- 2 små squash
- olivenolie
- 1 håndfuld plukket basilikum
- 100 g god feta
- salt
Opskrift - sådan laver du kyllingespyd med lun squashsalat
- Skyl perlebyggen, og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 minutter. Salt den de sidste par minutter, og dræn overskydende vand fra.
- Skær kyllingen i tykke, aflange strimler. Sæt kødet på spyd (husk, at træspyd bør lægges i vand inden brug). Gnid med olivenolie, og grill dem på en varm grill eller grillpande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
- Skær imens squasherne i aflange skiver; dryp med oliven-olie, og grill dem let.
- Krydr med salt, og anret med basilikum, perlebyg og brud af feta. Dryp med mere olivenolie, og servér straks med kyllingespyd og grøn salat til.
TIP: Salaten er også skøn på en gæstebuffet.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
TIRSDAG: Grillet dorade med kartoffelsalat - Få opskriften her
ONSDAG: Citronrisotto med nye beder og basilikum - Få opskriften her
TORSDAG: Hakkebøffer med blomkål og ansjos - Få opskriften her
FREDAG: Pasta med kødboller & tomatsauce - Få opskriften her