
1. MARINADE: Bring farin, mirin, sojasauce, riseddike, sesamfrø og chiliflager i kog i en gryde. Tag gryden af varmen. Læg kyllingekødet i en skål; hæld ¼ af marinaden over kødet, og vend rundt, så marinaden fordeler sig. Kog resten af marinaden ind til en tyk glaze. Det tager 5-6 minutter. Lad kyllingekødet marinere i mindst 30 minutter.
2. TILBEHØR: Rens og snit fennikel og peberfrugter i tynde skiver. Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå. Skyl og hak salaten. Skyl mynte, og nip bladene fra stilkene. Skær citronen i både.
3. Steg kyllingekødet på en pande i 3-4 minutter på hver side. Hæld den tykke glaze over det stegte kød, og sæt kyllingefileterne på spyd. Lun fladbrødene efter anvisningen på pakken. Anret fladbrød med grøntsager og kyllingekebab. Pynt med mynteblade og citronbåde, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pasta med kødboller, butternutsquash og valnøddepesto - Få opskriften her
Tirsdag: Butternutsquash-suppe med stegte kikærter - Få opskriften her
Onsdag: Varmrøget laks med bulgursalat og grapefrugt - Få opskriften her
Fredag: Thai-bøf-nudelsalat med jordnødder - Få opskriften her