

Kyllingegryde med græskar og varme krydderier
INGREDIENSER
- 600 g kyllingeinderfilet
- 1 spsk. solsikkeolie til stegning
- salt og friskkværnet peber
- 1 butternutsquash
- 1 dåse kokosmælk
- 1½ dl hønsebouillon
- 200 g friske grønne bønner
KRYDDERPASTA
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 50 g frisk ingefær
- 1 frisk rød chili
- 1 lille dåse tomatpuré
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. stødt koriander
TILBEHØR
- ris
- karry
Det er nemt at sætte ekstra smag på din gryderet med krydderier som ingefær, chili, spidskommen og koriander.
1. Tilbehør: Kog risene efter anvisning på pakken.
2. Krydderpasta: Pil løg og hvidløg. Skræl ingefær, og rens chilien. Kom løg, hvidløg, ingefær, chili, tomatpuré, spidskommen og koriander i en minihakker, og blend det til en ensartet pasta.
3. Skær kyllingekødet i grove tern. Varm olie op i en stor gryde. Steg krydderpastaen i 2 minutter, og tilsæt kødet. Krydr med salt og peber, og steg kødet godt på alle sider. Skræl butternutsquashen, og skær den i grove tern. Læg dem i gryden sammen med kødet. Hæld kokosmælk og bouillon ved, og lad det koge i 6 minutter ved middel varme. Skyl og nip bønnerne. Vend bønnerne i retten, og lad dem koge med i 3-5 minutter. Servér kyllingegryden med de kogte ris drysset med karry.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Bøf med krydrede linser, tomatsalat og yoghurtdip – Få opskriften her
Kyllingelår med ovnbagt blomkål og stegte kartofler – Få opskriften her
Panerede koteletter og stærk tomatsauce med kikærter og squash – Få opskriften her
Kartoffelsuppe med røget laks og rugbrødscrunch – Få opskriften her