kyllingefrikadeller
Aftensmad

Kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce

af Marie Melchior 24. september 2015
Foto: Line Falck
Spinaten giver de lette kyllingefrikadeller en flot grøn farve. Her får du opskriften kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce

Kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce til 4 personer

Tid: 25 minutter.    DET SKAL DU BRUGE TIL KYLLINGEFRIKADELLER 500 g kyllingebrystfilet 200 g frisk babyspinat 1 æg salt og friskkværnet peber 1 spsk. olivenolie til stegning   TOMATSAUCE 1 l tomatsauce  (fra glas eller flaske) 1 spsk. tørret oregano 2 spsk. balsamicoeddike salt og friskværnet peber   TILBEHØR 400 g pasta  

Opskrift - sådan laver du kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce 

  1. Kyllingefrikadeller: Skær kyllingefilet i mindre stykker, og læg dem i en blender. Skyl og tør spinaten, og blend halvdelen af spinaten sammen med kyllingekødet, æg, salt og peber til en jævn fars. Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter ved middel varme, til de er netop gennemstegte.   2. Tilbehør: Kog pasta efter anvisningen på pakken.   3. Tomatsauce: Varm tomatsauce, oregano og balsamico op i en gryde, og smag til med salt og peber.   4. Servering: Anret den friske, afdryppede pasta med kyllingefrikadeller, tomatsauce og resten af spinatbladene.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

Mandag: Laks bagt i ovn og vilde ris med broccoli - Få opskriften her

Onsdag: Koteletter stegt i paprika med kartoffelbåde og spinatsalat - Få opskriften her

Torsdag: Græskarsuppe med perlespelt, squash og græskarkerner - Få opskriften her

Fredag: Tacos med steak og sprød salat - Få opskriften her