kyllingeburger
Aftensmad

Kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo

1. juni 2017
af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Giv den klassiske hamburger kamp til stregen! Denne lækre sag med kylling vil garanteret bringe lykke hele vejen omkring bordet. Her får du opskriften på kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo

Kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo

Tid: 30 minutter. Ovntid: 5 minutter Antal: 4 personer DET SKAL DU BRUGE 4 skiver serranoskinke 500 g kyllingeinderfilet salt og friskkværnet peber 1 spsk. smør og/eller olivenolie 75 g cheddar i skiver 4 ciabattaboller 2 avocadoer 1 rødløg 1 hjertesalat
HONNING-SENNEPS-MAYO 2 spsk. god mayonnaise 2 spsk. dijonsennep 1 spsk. honning salt og friskkværnet peber PRØV OGSÅ: Grov kyllingeburger med squash og grøn pesto

Opskrift - sådan laver du kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo

1. Steg serranoskiverne sprøde på en tør stegepande, og læg dem til side på et stykke køkkenrulle. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem på den ene side i lidt smør og/eller olivenolie på en pande, indtil de er flot gyldne. Vend kyllingefileterne på panden, og læg 1 skive ost på hvert stykke. Lad dem stege, til kødet er gennemstegt og osten smeltet. 2. HONNING-SENNEPS-MAYO: Rør mayonnaise, dijonsennep og honning sammen i en lille skål, og smag dressingen til med salt og peber. 3. Lun ciabattabollerne i en 200° varm ovn. Skær avocadoer og rødløg i skiver. Skyl og del hjertesalatbladene. Smør bollerne med honning-senneps-mayo, og fyld dem med grønt, kylling og sprød skinke. Servér straks.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Luksus-spejlæg med gulerødder og sprød ost – Få opskriften her

Tirsdag: Stegt laks og quinoasalat med vandmelon, radiser og feta – Få opskriften her

Torsdag: Serrano-twistere og perlebygsalat – Få opskriften her

Fredag: Pitabrød med lam, gedeost og rabarberchutney – Få opskriften her

https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også