
Aftensmad
Kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo
1. juni 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Giv den klassiske hamburger kamp til stregen! Denne lækre sag med kylling vil garanteret bringe lykke hele vejen omkring bordet. Her får du opskriften på kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo
Kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo
Tid: 30 minutter. Ovntid: 5 minutter Antal: 4 personer DET SKAL DU BRUGE 4 skiver serranoskinke 500 g kyllingeinderfilet salt og friskkværnet peber 1 spsk. smør og/eller olivenolie 75 g cheddar i skiver 4 ciabattaboller 2 avocadoer 1 rødløg 1 hjertesalat HONNING-SENNEPS-MAYO 2 spsk. god mayonnaise 2 spsk. dijonsennep 1 spsk. honning salt og friskkværnet peber PRØV OGSÅ: Grov kyllingeburger med squash og grøn pesto
Opskrift - sådan laver du kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo
1. Steg serranoskiverne sprøde på en tør stegepande, og læg dem til side på et stykke køkkenrulle. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem på den ene side i lidt smør og/eller olivenolie på en pande, indtil de er flot gyldne. Vend kyllingefileterne på panden, og læg 1 skive ost på hvert stykke. Lad dem stege, til kødet er gennemstegt og osten smeltet. 2. HONNING-SENNEPS-MAYO: Rør mayonnaise, dijonsennep og honning sammen i en lille skål, og smag dressingen til med salt og peber. 3. Lun ciabattabollerne i en 200° varm ovn. Skær avocadoer og rødløg i skiver. Skyl og del hjertesalatbladene. Smør bollerne med honning-senneps-mayo, og fyld dem med grønt, kylling og sprød skinke. Servér straks.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Luksus-spejlæg med gulerødder og sprød ost – Få opskriften her
Tirsdag: Stegt laks og quinoasalat med vandmelon, radiser og feta – Få opskriften her
Torsdag: Serrano-twistere og perlebygsalat – Få opskriften her
Fredag: Pitabrød med lam, gedeost og rabarberchutney – Få opskriften her