Aftensmad

Kyllingebryst med melon-linse-salat

Af Louisa Lorang 30. juni 2021
Ugens torsdagsopskrift er kyllingebryst med melon-linse-salat. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 35 min

Det skal du bruge

  • 1½ dl belugalinser
  • 2 kyllingebryster
  • olivenolie
  • salt

Salat

  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. flydende honning
  • 2 spsk. lys eddike
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 hjertesalater, plukkede
  • 300 g netmelon i terninger
  • 100 g god feta
  • 1 håndfuld plukket mynte
  • salt og peber

Opskrift - Sådan laver du kyllingebryst med melon-linse-salat

  1. Skyl linserne, og kog dem møre i usaltet vand. Dræn overskydende vand fra, og vend lidt salt i de varme linser.
  2. Gnid kyllingebrysterne med olivenolie, og grill dem på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt.
  3. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen, og smag dressingen til med salt.
  4. Anret salat med melon og brud af feta, samt mynte og dressing. Krydr med salt og peber.
  5. Servér straks kyllingebrysterne med salat

 

TIP: Grønne linser kan også bruges.

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Grillet saltet flæsk med ærte-mynte-pesto - Få opskriften her

TIRSDAG: Lammekoteletter med lun auberginesalat og kikærter - Få opskriften her

ONSDAG: Røgede sild med ærtepuré og sprødt rugbrød - Få opskriften her

FREDAG: Pasta med vongole og tomatsauce - Få opskriften her

Få indkøbslisten til hele ugen her

Læs også