

Kyllingebryst med blomkålssalat
INGREDIENSER
- 1 dl perlebyg
- salt
- 2 kyllingebryster, gerne med skind
- olivenolie
ENDVIDERE
- 1 lille blomkål
- olivenolie
- 1 citron
- 2 håndfulde bredbladet persille
- 1 håndfuld mynte
- masser af høvlet parmesan
- salt og peber
1. Skyl perlebyggen, og kog den mør i usaltet vand i ca. 20 minutter. Vend salt i, og dræn vandet fra.
2. Pensl kyllingebrysterne med olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er gennemstegt. Krydr med salt.
3. Skær blomkålen i tynde skiver (det er rustikt, det her, don’t worry). Rist blomkålen i lidt olivenolie på en varm pande.
4. Skær citronen over, og gril den på skærefladen i 1-2 minutter på en varm grillpande, til den er gylden.
5. Vend blomkål med perlebyg, og klem saften af citronen ud over. Vend forsigtigt med persille, mynte og mere olivenolie, og anret salaten toppet med parmesan, salt og peber. Servér straks med grillet kylling og grøn salat.
TIP: Blomkålssalaten er også skøn på bøffer eller som en
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Fladbrød med ærtehummus & halloumi - Få opskriften her
TIRSDAG: Ristet hvilling med sommersalat - Få opskriften her
TORSDAG: Hakkebøf med grillede grøntsager - Få opskriften her