Aftensmad

Kyllingebryst med blomkålssalat

16. marts 2022
Af Louisa Lorang, Foto: Anders Schønnemann 05/30/2013 - 08:30
Ugens onsdagsopskrift er kyllingebryst med blomkålssalat. Få opskriften her
Tid i alt 35 min

INGREDIENSER

  • 1 dl perlebyg
  • salt
  • 2 kyllingebryster, gerne med skind
  • olivenolie

ENDVIDERE

  • 1 lille blomkål
  • olivenolie
  • 1 citron
  • 2 håndfulde bredbladet persille
  • 1 håndfuld mynte
  • masser af høvlet parmesan
  • salt og peber

1. Skyl perlebyggen, og kog den mør i usaltet vand i ca. 20 minutter. Vend salt i, og dræn vandet fra. 2. Pensl kyllingebrysterne med olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er gennemstegt. Krydr med salt. 3. Skær blomkålen i tynde skiver (det er rustikt, det her, don’t worry). Rist blomkålen i lidt olivenolie på en varm pande. 4. Skær citronen over, og gril den på skærefladen i 1-2 minutter på en varm grillpande, til den er gylden. 5. Vend blomkål med perlebyg, og klem saften af citronen ud over. Vend forsigtigt med persille, mynte og mere olivenolie, og anret salaten toppet med parmesan, salt og peber. Servér straks med grillet kylling og grøn salat.

TIP: Blomkålssalaten er også skøn på bøffer eller som en

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Fladbrød med ærtehummus & halloumi - Få opskriften her

TIRSDAG: Ristet hvilling med sommersalat - Få opskriften her

TORSDAG: Hakkebøf med grillede grøntsager - Få opskriften her

FREDAG: Sommersnitzler de luxe - Få opskriften her