Aftensmad

Kylling med couscous og ratatouille

15. april 2014
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Her er en dejlig opskrift på kylling med couscous og ratatouille, som er nem at lave, og resultatet er virkelig lækkert

Til ratatouille kan du tømme grøntsagsskuffen eller købe de grøntsager, du kan lide. Traditionelt består retten af tomater, løg, courgetter, peberfrugt og aubergine, som sauteres i olivenolie.

Kylling med couscous og ratatouille

4 pers.Tid: 1 timeDet skal du bruge til kylling med couscous og ratatouille4 kyllingelår med overlårSalt, peber2 dl couscous4 dl bouillon600-800 g grøntsager f.eks. tomat, rødløg, hvidløg, fennikel, peberfrugt, squash, aubergineFriske eller tørrede krydderurterPrøv også denne skønne ret med couscous, chorizo og bagte rødbederSådan laver du kylling med couscous og ratatouilleTænd ovnen på 220 grader. Læg kødet på en bageplade med bagepapir. Krydr godt med salt og peber og steg kødet i ovnen i i alt 45 min.Hæld couscous i en skål og hæld kogende bouillon over. Lad det trække i 10 min.Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Sauter dem i olie - begynd med aubergine og squash og herefter de øvrige. Krydr med salt og peber og smag til med krydderurter.Server de stegte kyllingelår med couscous og ratatouille.Har du købt en hel kylling, selvom du kun skulle bruge lårene, kan du gemme brystkødet til denne dejlige opskrift på asiatisk kyllingesalatHvad er der til dessert? Har du ikke fundet ud af det endnu, kan du passende tage et kig i det fristende dessertgalleri her: