Aftensmad

Kylling med chorizo i tortillapandekager

af Camilla Zarah Lawes 7. september 2015
Foto: Columbus Leth
Madplan for uge 36: Ugens torsdagsopskrift er kylling med chorizo i tortillapandekager. Få opskriften her

Kylling med chorizo i tortillapandekager til 4 personer

Rul pandekagen sammen, og spis den med hænderne, eller lad den stå åben, hvis du foretrækker at spise med kniv og gaffel.

Tid: 30 minutter.   DET SKAL DU BRUGE 500 g kyllingebrystfilet 1 spsk. rapsolie til stegning paprika salt og friskkværnet peber 6 små chorizopølser 2 hjertesalater 2 avocadoer 1 rød peberfrugt    YOGHURTDRESSING 300 ml græsk yoghurt 1 fed hvidløg 4 spsk. friskhakket koriander salt og friskkværnet peber   TIL SERVERING 4 tortillaer (majspandekager) vandmelon  

Opskrift - sådan laver du kylling med chorizo i tortillapandekager

  1. Skær kyllingekødet i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande. Krydr med paprika, salt og peber. Skær chorizo i stykker på skrå, og lad dem stege med, til de er sprøde. Skyl salaten, og skær den i aflange både. Del avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Rens peberfrugten, og skær den i små tern (gem ¼ til dressingen).   2. Yoghurtdressing: Rør græsk yoghurt sammen med presset hvidløg, koriander og peberfrugt. Krydr med salt og peber.    3. Servering: Lun pandekagerne på en pande. Smør dem med dressing, og fordel salat, avocado, kylling, chorizo og peberfrugt ovenpå. Servér med skiver af vandmelon.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Burgere med lam og kikærter - Få opskriften her

Tirsdag: Dampet laks og quinoasalat med mango og mynte - Få opskriften her

Onsdag: Pizza med æg, pancetta og rosmarin - Få opskriften her

Fredag: Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing - Få opskriften her