Aftensmad

Kylling med avokadosalat og cæsardressing

af Louisa Lorang 15. august 2013
Ugens torsdagsopskrift er kylling med avokadosalat og cæsardressing. Få opskriften her
1 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 kyllingebryster, gerne med skind
  • olivenolie til stegning
  • salt
  • 2 æggeblommer
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 tsk. salt
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 1½ dl smagsneutral olie, f.eks. vindruekerneolie
  • evt. 1-2 ansjoser, hakkede
  • ½ dl fintrevet parmesan
  • 1 icebergsalat
  • 2 avocadoer i både
  • lidt citronsaft

Opskrift - sådan laver du kylling med avokadosalat og cæsardressing

1. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt, og skær dem i skiver.

2. Pisk æggeblommerne med sennep, eddike, salt og hvidløg. Pisk langsomt olien i. Smag til med ansjos og parmesan og evt. lidt mere salt og eddike. OBS: Gem halvdelen af dressingen til fredag!

3. Skær salaten i både; anret med avocado, og dryp med citronsaft og salt. Dryp med cæsardressing. Servér straks kylling og salat, evt. med brød til.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Stegte nudler med svin og pak choi - Få opskriften her

TIRSDAG: Hakkebøf med majssalat  - Få opskriften her

ONSDAG: Tomatsuppe med rustik pesto og korn - Få opskriften her

FREDAG: Grillede blæksprutter med salat - Få opskriften her