Kylling i karry
Aftensmad

Kylling i karry

af Emma Martiny 4. januar 2018
Foto: Nina Malling
Kylling i karry er herlig hverdagsmad, som hele familien synes om. Her får du opskriften på kylling i karry med ris.
4 personer
Tid i alt 25 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 2 spsk. karry
  • 2 tsk. stødt gurkemeje
  • 1 tsk. stødt koriander
  • ½ tsk. chiliflager
  • 2 spsk. kokos- eller olivenolie
  • 2 gulerødder
  • 1 æble
  • 2 dåser kokosmælk
  • salt og friskkværnet peber

TILBEHØR

  • 4 dl ris

TIL SERVERING

  • 1 æble
  • ristede kokosflager
  • frisk koriander

Opskrift - sådan laver du kylling i karry

  1. Skær kyllingekødet i tern.
  2. Svits alle krydderierne i olie i en gryde, til det begynder at dufte.
  3. Tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider.
  4. Skræl gulerødderne, og skær dem i tern.
  5. Skyl æblet; fjern kernehus, og skær æblet i tern.
  6. Lad gulerødder og æble stege sammen med kødet i 5 minutter, og hæld så kokosmælk over. Lad retten simre i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
  7. Kog risene efter anvisningen på pakken.

 

SERVERING

  1. Skyl æblet; fjern kernehus, og skær æblet i tern.
  2. Servér kylling i karry med kogte ris, æbletern, kokosflager og plukket koriander.

 

TIP: Udelad gerne chili, hvis retten skal serveres for børn.

Har du lyst til mere kylling? Så find flere opskrifter herunder: 

Andre lækre opskrifter