

Kylling danoise med rabarberkompot
23. april 2012Hovedret: Kylling danoise (Tid: 40 min.)
Ingredienser
8 kyllingeunderlår
2 spsk rapsolie
Salt
1 kg kartofler, gerne nye
1 bdt. persille
1 øko-citron
2 dl rabarberkompot
- se opskriften side 82
Flødedressing:
5 spsk citronsaft
5 spsk sukker
¼ l piskefløde
Kværnet peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle, pensl dem med rapsolie og drys med salt. Sæt dem i ovnen og steg dem i 20 min.
Rens kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Lad dem trække i gryden i 8 min.
Til dressingen piskes citronsaften med sukkeret, til det er opløst. Tilsæt piskefløden, pisk til en ensartet creme og smag til med peber og evt. mere citronsaft.
Vend kartoflerne med grofthakket persille og revet citronskræl og servér til de varme kyllingelår med rabarberkompot og flødedressing.
Rabarber til det hele - fra morgenmad til dessert
Rabarberkompot
Rabarbermuffins
Kylling Danoise
Rabarbersorbet
på pandekage
om køkkenhaven
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.
