kulmule
Aftensmad

Kulmule med gnocchi og ristet blomkål

af Emma Martiny 14. december 2017
Foto: Nina Malling
Dette måltid kan trylles sammen på ingen tid og smager så herligt, at det fint kan serveres for gæster. Her får du opskriften på kulmule med gnocchi og ristet blomkål

Kulmule med gnocchi og ristet blomkål 

Tid: 20 minutter. Ovntid: 25 minutter Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 800 g kulmule delt i 4 stykker 2 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber  
  RISTET BLOMKÅL 1 blomkål 3 spsk. olivenolie til stegning salt og friskkværnet peber   GNOCCHI 500 g g gnocchi 1 håndfuld salvieblade   
  TIL SERVERING 50 g parmesan 1 citron   PRØV OGSÅ: Sprødstegt kulmule med polenta og spinat  

Opskrift - sådan laver du kulmule med gnocchi og ristet blomkål 

1. RISTET BLOMKÅL: Tænd ovnen på 225°. Rens blomkål, og skær den i mundrette buketter. Vend med olie, salt og peber, og fordel dem i et stort ovnfad. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til blomkålen er let gylden.   2. GNOCCHI: Kog gnocchi efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte. Vend gnocchi og finthakket salvie sammen med blomkålen i ovnfadet. Gnub olie på kulmulen, og krydr godt med salt og peber på begge sider. Læg kulmulen med skindsiden opad over blomkål og gnocchi i fadet, og sæt retten i ovnen i yderligere 10 minutter, til fisken er gennemstegt.   3. SERVERING: Riv parmesan over ovnretten, og servér med citron skåret i skiver.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Pizza med rødbede, sprød grønkål og feta - Få opskriften her

Tirsdag: Andelår med ristet rosenkålssalat - Få opskriften her

Onsdag: Marokkansk grøntsagsgryde - Få opskriften her

Torsdag: Julekrydrede frikadeller og fennikelslaw - Få opskriften her