
AUBERGINE-DIP: Tænd ovnen på 200°. Halvér auberginerne, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir med skindsiden opad. Brug en gaffel til at prikke huller i skindet, og bag auberginerne i ca. 30 minutter, til de er møre. Skrab alt kødet ud af de bagte auberginer, og kassér skindet. Mos auberginekødet med en gaffel sammen med citronsaft, tahin, finhakket persille og finthakket chili efter smag. Smag til med salt og peber, og lad dippen køle helt af i køleskabet inden servering.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Gnid det med spidskommen, salt og peber. Steg culotten i smør og/eller olie på en pande, ca. 7-10 minutter på hver side, eller til den har en kernetemperatur på ca. 65°. Lad culotten hvile i 10 minutter, og skær den i tynde skiver.
SERVERING: Snit spidskålen fint, og skær agurken i skiver på skrå. Hak myntebladene groft. Lun pitabrødene, og servér med baba ganoush og lammeculotte.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tacos med avocado og mango-bønne-salsa – Få opskriften her
Tirsdag: Kyllingelår og broccolisalat med druer – Få opskriften her
Onsdag: Omelet med gedeost, svampe og purløg – Få opskriften her
Torsdag: Lakselasagne med ricotta og spinat – Få opskriften her