Aftensmad

Krydrede spareribs

af Lynn Andersen 10. juli 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Her får du opskriften på rigtige amerikanske spareribs

Krydrede spareribs (Tid: 30 min + kogetid)

Ingredienser: Krydrede spareribsCa. 3 kg eller 500 gspareribs pr. person4 store løg1 bdt. persille1 flaske barbecuesauceFremgangsmåde: Krydrede spareribsDu kan koge ribbenene selv eller bede slagteren gøre det. Køber du dem i supermarkedet, skal du se efter, om de er forkogte.Skær ribbenene i mindre stykker, hvis de er meget store. Læg dem i en stor gryde og hæld dækkende vand over. Bring i kog, skum for fedt.Hak løget groft og kom det og persillen i gryden. Dæmp varmen og lad det småkoge 20 min. eller længere, hvis de er meget tykke og kødfulde.Tænd for grillen. Pensl ribbenene med barbecuesauce og steg dem 5-10 min. i alt, afhængig af deres tykkelse.Vend dem jævnligt.LÆS MERE: Vil du have flere retter til american barbecue, så klik her!TIPsHvis du skal bruge mange spareribs, skal de bestilles i forvejen hos slagteren eller supermarkedet. Kog evt. ribbenene dagen inden og grill dem udendørs dagen efter. Bliver vejret dårligt, kan de steges i en bradepande i ovnen.Køb en god barbecuesauce eller lav den selv! Se opskrift HER.Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.