Aftensmad

Krydrede snegle på glas

af Julie Hey 5. december 2012
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Læg de lækre julesnegle i et sylteglas, bind en smuk sløjfe omkring, og giv dem til nogle du holder af

Krydrede snegle (tid: 25 min.)

Ingredienser(Ca. 50 stk.)2 ruller butterdej a 270 g, frost½ rød chili25 g pinjekerner2 fed hvidløg50 g ansjoser, ca. 4 stk.70 g tomatpuré (1 lille dåse)40 g revet parmesan2 spsk timian1½ spsk piskeflødeSalt, peberLÆS MERE: Mere inspiration til spiselige gaver? SØNDAG har samlet 6 lækre, smukke og opfindsomme spiselige gaver, som du kan give til værtinden i juletiden, se dem herFremgangsmådeTænd ovnen på 200 grader. Tø butterdejen op.Rens chilien og fjern kernerne. Rist pinjekernerne på en tør pande i 1-2 min.Blend ingredienserne til ansjospuréen til en ensartet puré. Smag til med salt og peber.Rul butterdejen ud og fordel puréen på begge plader. Rul hver plade ind fra hver langside, til de mødes på midten. Skær rullerne i ½ cm tykke skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.Bag butterdejssneglene gyldne og sprøde i ovnen i ca. 15 min. Læg dem på en rist og lad dem køle helt af, inden de kommes i kagedåse eller glas. Serveres som snack både før og efter middagen.LÆS MERE: Mangler du inspiration til snacks? Så prøv disse krydrede nødder, som er hurtigt lavet til før middagen