Aftensmad

Krydrede nødder

af Louise Dandanell Ørsted 11. august 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
De aromatiske nødder er lækre som snack til en øl inden middagen.

1 spsk finthakket løg1 fed hvidløg½ spsk timian½ spsk rosmarin1 spsk sød paprika1½ tsk salt100 g sukker1 æggehvide200 g blandede nødder og kerner

Prøv også:

Rødbedesalat med urter, nødder og bruchetta Tandoori kartoffelchips Svampe-bruscetta

1. Tænd ovnen på 180 grader.2. Hak de to slags løg og krydderurterne fint.3. Bland løg, krydderurter, paprika, salt og sukker sammen.4. Pisk æggehviden skummende og vend nødderne heri.5. Hæld krydderblandingen over og fordel den godt på alle nødderne.6. Hæld nødderne ud på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 25 minutter.7. Vend jævnligt rundt i dem og hold godt øje med dem - de må ikke blive sorte.8. Afkøl og opbevar i en dåse.