
1. HVIDLØGSMARINADE: Pil og pres hvidløgene, og rør dem sammen med olie, rosmarin og salt i en stor skål. Vend koteletterne grundigt i marinaden, og lad dem trække på køkkenbordet, mens du tilbereder salaten.
2. RODFRUGTSALAT: Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl gulerødder og rødbeder, og skyl radiserne – skær gulerødderne i grove, skrå skiver, rødbederne i både, og radiserne i halve. Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend med olie og salt. Bag rodfrugterne i 35 minutter, til de er flot gyldne. Fordel hasselnødderne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 5 minutter ved 200°, så hinderne løsner sig. Gnid herefter nødderne mod hinanden i et viskestykke, og kassér hinderne. Rør en dressing sammen af citronsaft, olie, honning, sennep, salt og peber, og vend dressingen i salaten. Halvér hasselnødderne, og drys dem over salaten inden servering.
3. Steg koteletterne på en (grill)pande, til de er flot gyldne, og servér med rodfrugtsalat og groft brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fettuccine med ovnbagt tomatsauce – Få opskriften her
Tirsdag: Fuldkornspaneret rødspætte med smørdampet spidskål – Få opskriften her
Torsdag: Peanutcurrry med kikærter – Få opskriften her
Fredag: Helstegt kylling og blomkålssalat med jordbær og ærter – Få opskriften her