

Krydrede kyllingelår og kartoffelsalat med spidskål
DET SKAL DU BRUGE
- 8 kyllingeunderlår
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. karry
- 1 spsk. salt
- friskkværnet peber
KARTOFFELSALAT MED SPIDSKÅL
- 500 g små kartofler
- 1 løg
- olivenolie til stegning
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. gurkemeje
- 50 g græskarkerner
- 2 spsk. birkes
- 3-4 kviste bredbladet persille
- ½ bundt koriander
- 1 lille bundt mynte
- ½ spidskål
- skal af 1 usprøjtet citron
Opskrift - sådan laver du krydrede kyllingelår og kartoffelsalat med spidskål
1. Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, og dryp med olie. Krydr med karry, salt og peber. Steg kyllinge-
lårene møre og gyldne i ovnen i 35-40 minutter.
2. Kartoffelsalat med spidskål: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Skær de kogte kartofler i halve. Pil løget, og hak det fint. Steg løget i olie på en pande i 2 minutter. Tilsæt kartofler, spidskommen og gurkemeje, vend det hele godt rundt, og steg i 5-6 minutter. Tilsæt græskarkerner og birkes. Hak krydderurterne, og snit spidskålen fint. Riv citronskallen fint. Vend det hele sammen med kartoflerne, og servér salaten til de stegte kyllingelår.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Fuldkornspizza med kartofler og parmaskinke - Få opskriften her
ONSDAG: Burger med gedeost, ærtepesto og råsyltede agurker - Få opskriften her
TORSDAG: Nudler med svinekød, grøntsager og gomadressing - Få opskriften her
FREDAG: Stegt rødspættefilet med hasselnødderelish og rissalat - Få opskriften her