Aftensmad

Krebinetter med laks i sprød salat

Af Louisa Lorang 30. juni 2021
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er krebinetter med laks i sprød salat. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 35 min

Det skal du bruge

  • 300 g laks uden skind og ben
  • 1 håndfuld dild, hakket
  • 200 g kogte kartofler uden skræl
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt
  • 1 æg
  • evt. 1-2 spsk. mel
  • rasp, gerne pankorasp
  • lidt olie til stegning

Salat

  • 2 hjertesalater, plukkede
  • ½ bundt radiser i tynde skiver
  • ½ agurk i skiver
  • 1 håndfuld plukket dild
  • ¼ melon (fra mandag)
  • i mundrette stykker
  • saft af 1 citron
  • olivenolie
  • salt og peber

Tilbehør

  • evt. groft brød

En dejlig salat med små sprøde laksekrebinetter er skøn sommermad. Spis den, som den er, eller giv evt. brød til.

Opskrift - Sådan laver du krebinetter med laks i sprød salat

  1. Hak kartofler og laks groft, og vend det med dild, citronsaft, salt og æg. Brug evt. lidt mel at samle farsen med.
  2. Form farsen til 6-8 små krebinetter; vend dem i rasp, og steg dem i olie på en varm pande.
  3. Anret salat med radiser, agurk, dild og melon. Dryp med citronsaft og olie, og krydr med salt og peber.
  4. Anret krebinetterne på salaten, og servér straks, evt. med groft brød til

TIP: Kog gerne kartofler til onsdag, nu du er i gang

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Kold melonsuppe med syrlige løg - Få opskriften her

ONSDAG: Svinekoteletter med sommerkartoffelsalat - Få opskriften her

TORSDAG: Pizza med bresaola og parmesan - Få opskriften her

FREDAG: Kalv a la ragout med fennikel og små tomater - Få opskriften her