

Koteletter med råstegte kartofler og vandmelonsalat med feta
DET SKAL DU BRUGE
- 4 svinekoteletter, gerne med skaft
- 1 spsk. solsikkeolie til stegning
- 4 kviste rosmarin
- salt og friskkværnet peber
RÅSTEGTE KARTOFLER
- 3 bagekartofler
- 2 spsk. olivenolie
- 1 kvist rosmarin
- salt og friskkværnet peber
VANDMELONSALAT
- 1 bakke rucola
- ½ vandmelon
- 100 g feta
- 6 spsk. små sorte oliven med sten
- 6 spsk. hasselnøddeolie
- 3 spsk. æbleeddike
Hasselnøddeolien giver salaten en spændende smag, men kan sagtens erstattes med f.eks. oliven- eller solsikkeolie.
1. Råstegte kartofler: Skær kartoflerne i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med hakket rosmarin, salt og peber. Bag dem i ca. 20 minutter i en 180° varm ovn.
2. Steg koteletterne på en pande med fedtsiden nedad, til den er sprød og gylden. Læg dem ned på panden, og brun dem i olie på begge sider. Skru ned for varmen, og steg dem i 4 minutter på hver side. Drys med rosmarin, salt og peber.
3. Vandmelonsalat: Skyl og tør rucolaen. Skær skrællen af melonen, og skær melonkødet i små stykker. Bland salat og vandmelon, og smuldr feta over. Fordel oliven over salaten, og dryp med olie og eddike.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSRKIFTER
Mandag: Ovnstegt kylling med pesto og sprød kartoffelsalat - Få opskriften her
Tirsdag: Bøfsandwich med coleslaw og syltede skalotteløg - Få opskriften her
Onsdag: Frikadeller og spidskålssalat med ærter og kartofler - Få opskriften her
Fredag: Laks med spaghetti og bønnesalat med små tomater - Få opskriften her