Aftensmad

Koteletter med kartoffelsalat

Af Louisa Lorang 30. juni 2021
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er koteletter med kartoffelsalat. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 25 min

Det skal du bruge

  • 2 flotte svinekoteletter
  • lidt olie til stegning
  • salt og peber
  • 1 fed hvidløg

Kartoffelsalat

  • 175 g rygeost
  • 200 g græsk yoghurt
  • 3 spsk. olivenolie
  • 500 g kogte kartofler i mundrette stykker
  • ½ bundt forårsløg, snittede
  • ½ bundt radiser i tynde skiver
  • 1 håndfuld dild, hakket
  • 1 håndfuld persille, hakket
  • salt og peber
  • 2-3 spsk. citronsaft

Jeg elsker svinekoteletter på ben. Og køber dem altid hos min slagter. Det er ligesom lidt mere luksus på den måde. Men selvfølgelig kan koteletter uden ben gøre det.

Opskrift - Sådan laver du koteletter med kartoffelsala

  1. Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber, og gnid dem med hvidløg.
  2. Rør rygeosten med yoghurt og lidt olivenolie.
  3. Vend kartofler, forårsløg, radiser, dild og persille i, og smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Servér straks koteletterne med kartoffelsalat og en simpel blandet salat.

 

TIP: Du kan erstatte græsk yoghurt med skyr, hvis du vil ha’ et fedtfattigt alternativ.

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Kold melonsuppe med syrlige løg - Få opskriften her

TIRSDAG: Laksekrebinetter i sprød salat - Få opskriften her

TORSDAG: Pizza med bresaola og parmesan - Få opskriften her

FREDAG: Kalv a la ragout med fennikel og små tomater - Få opskriften her