
Aftensmad
1. Tag koteletterne ud af køleskabet. Riv citronskallen, og pres saften af citronen. Pil og pres hvidløg. Bland med olie, sennep, honning, salt og peber i en skål. Vend koteletterne i marinaden, og lad dem marinere i mindst 30 minutter på køl, gerne natten over.
2. GRØN BULGURSALAT: Kog bulgur efter anvisningen på pakken, og hæld den i en skål. Skyl krydderurterne, og kør dem sammen med olie, citronsaft, salt og peber i en blender til en grøn olie. Vend den grønne olie sammen med bulgur i skålen. Pil rødløget, og skær det i papirtynde skiver. Rist græskarkerner på en tør pande, til de begynder at poppe. Smuldr fetaosten i mindre stykker. Vend rødløg, græskarkerner, smuldret feta og grøn salat i skålen. Anret salaten på et salatfad, og pynt med friske krydderurter. 3. YOGHURTDRESSING: Rør ingredienserne sammen, og smag dressingen til. 4. Steg koteletterne på en grill eller (grill)pande i et par minutter på hver side. Servér med grøn bulgursalat og yoghurtdressing. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Sushi med rejer og asparges - Få opskriften her
Tirsdag: Burger med edamame-bøf og chilimayo - Få opskriften her
Onsdag: Gyros-kyllingespyd med pitachips og tzatziki - Få opskriften her