
Tag koteletterne ud af køleskabet. Riv citronskallen, og pres saften af citronen. Pil og pres hvidløg. Bland med olie, sennep, honning, salt og peber i en skål.
Vend koteletterne i marinaden, og lad dem marinere i mindst 30 minutter på køl, gerne natten over.
Kog bulgur efter anvisningen på pakken, og hæld den i en skål.
Skyl krydderurterne, og kør dem sammen med olie, citronsaft, salt og peber i en blender til en grøn olie. Vend den grønne olie sammen med bulgur i skålen.
Pil rødløget, og skær det i papirtynde skiver. Smuldr fetaosten i mindre stykker.
Rist græskarkerner på en tør pande, til de begynder at poppe.
Vend rødløg, græskarkerner, smuldret feta og grøn salat i skålen. Anret salaten på et salatfad, og pynt med friske krydderurter.
Rør ingredienserne sammen, og smag dressingen til.
Steg koteletterne på en grill eller (grill)pande i et par minutter på hver side. Servér med grøn bulgursalat og yoghurtdressing.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.