
Aftensmad
Koteletter med bagte rodfrugter og rødløg
15. februar 2018af Emma Martiny
Foto: Nina Malling
De bagte rodfrugter er flot og farverigt tilbehør til en god kotelet. Her får du opskriften på koteletter med bagte rodfrugter og rødløg
Koteletter med bagte rodfrugter og rødløg
Tid: 30 minutter. Ovntid: 30 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 4 koteletter salt og friskkværnet peber smør til stegning BAGTE RODFRUGTER 1 kg blandede rodfrugter, f.eks. gulerødder, rødbeder, pastinakker 3 rødløg 2 spsk. olivenolie 4 stilke frisk rosmarin salt 1 spsk. honning 1 spsk. balsamicoeddike
PRØV OGSÅ: Koteletter med pandestegte kartofler og æbler
Opskrift - sådan laver du koteletter med bagte rodfrugter og rødløg
1. BAGTE RODFRUGTER: Tænd ovnen på 200°. Skræl rodfrugterne, skær dem i stave, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pil rødløg, skær dem i både, og vend dem sammen med rodfrugterne. Dryp med olie, og drys med finthakket rosmarin og salt. Sæt bagepladen i ovnen i 30 minutter, til rodfrugter og løg er møre og gyldne. Dryp honning og balsamico over, og vend rundt. 2. Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i smør på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Servér med bagte rodfrugter.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Æggekage med grønkål og svampe – Få opskriften her
Tirsdag: Panang curry med kyllingekødboller – Få opskriften her
Onsdag: Quinoa-bowl med varmrøget laks og avocadcreme – Få opskriften her
Torsdag: Bønnepasta med ærter, burrata og serrano – Få opskriften her