koteletter
Aftensmad

Koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris

20. oktober 2016
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Koteletter i fad plejer at være en tung sag, men denne version er sprød og fyldt med grønt. Her får du opskriften på koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris

Koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris til 4 personer

Tid: 25 minutter. Ovntid: 20 minutter   DET SKAL DU BRUGE 4 svinekoteletter, gerne med ben 4 store tomater 2 spsk. rapsolie 2 stilke rosmarin 2 spsk. paprika salt og friskkværnet peber   SPRØDE BØNNER 500 g grønne bønner 2 dl rasp, gerne pankorasp 100 g friskrevet parmesan 1 spsk. rapsolie salt   TILBEHØR 250 g jasminris bredbladet persille   PRØV OGSÅ: Koteletter i fad med æbler og rødbeder  

Opskrift - sådan laver du koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris

    1. Tænd ovnen på 175°. Varm en stor pande op, og steg koteletterne på højkant, så fedtkanten bliver sprød. Læg koteletterne ned, og steg dem i 2 minutter på hver side. Tag dem af panden, og læg dem i et ovnfast fad. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Rør dem med olie, hakket rosmarin, paprika, salt og peber. Fordel tomatblandingen på kødet, og steg koteletterne færdige i ovnen i 20 minutter.   2. SPRØDE BØNNER: Skyl og nip bønnerne, og vend dem i rasp, parmesan, olie og salt. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem med i ovnen de sidste 8 minutter.   3. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken. Pynt med persilleblade, og servér til koteletter og sprøde bønner.

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Bagt laks med yoghurtcreme og hvedekernesalat - få opskriften her

Tirsdag: Garam marsala-kylling med bagt butternutsquash - få opskriften her

Torsdag: Minestrone med kylling, pak-choi og pesto - få opskriften her

Fredag: Spareribs med øl, rodfrugtmos og sprøde kål - få opskriften her