Koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris til 4 personer
Tid: 25 minutter. Ovntid: 20 minutter
DET SKAL DU BRUGE
4 svinekoteletter, gerne med ben
4 store tomater
2 spsk. rapsolie
2 stilke rosmarin
2 spsk. paprika
salt og friskkværnet peber
SPRØDE BØNNER
500 g grønne bønner
2 dl rasp, gerne pankorasp
100 g friskrevet parmesan
1 spsk. rapsolie
salt
TILBEHØR
250 g jasminris
bredbladet persille
PRØV OGSÅ: Koteletter i fad med æbler og rødbeder
Opskrift - sådan laver du koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris
1. Tænd ovnen på 175°. Varm en stor pande op, og steg koteletterne på højkant, så fedtkanten bliver sprød. Læg koteletterne ned, og steg dem i 2 minutter på hver side. Tag dem af panden, og læg dem i et ovnfast fad. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Rør dem med olie, hakket rosmarin, paprika, salt og peber. Fordel tomatblandingen på kødet, og steg koteletterne færdige i ovnen i 20 minutter.
2. SPRØDE BØNNER: Skyl og nip bønnerne, og vend dem i rasp, parmesan, olie og salt. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem med i ovnen de sidste 8 minutter.
3. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken. Pynt med persilleblade, og servér til koteletter og sprøde bønner.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Bagt laks med yoghurtcreme og hvedekernesalat - få opskriften her
Tirsdag: Garam marsala-kylling med bagt butternutsquash - få opskriften her
Torsdag: Minestrone med kylling, pak-choi og pesto - få opskriften her
Fredag: Spareribs med øl, rodfrugtmos og sprøde kål - få opskriften her