Aftensmad

Koteletter i fad med æbler og rødbeder

af Camilla Zarah Lawes 2. marts 2015
Foto: Columbus Leth
I denne uge får du fem opskrifter på skønne klassiske retter med et twist. Her får du opskriften på koteletter i fad med æbler og rødbeder

Koteletter i fad med æbler og rødbeder til 4 personer

Det betaler sig at købe gode koteletter med skaft – du får mere saftighed og smag for pengene.

INGREDIENSER 4 koteletter med skaft 1 spsk. smør + 1 spsk. olivenolie til stegning 2 store rødbeder 3 røde æbler 2 løg salt og friskkværnet peber 2 kviste rosmarin   TILBEHØR godt brød   TIP: Stegeskyen fra fadet er god at dyppe brødet i.  

Opskrift - sådan laver du koteletter i fad med æbler og rødbeder

  Brun koteletterne på begge sider i smør og olie på en pande. Skræl rødbederne, og skær dem i grove stykker. Skyl æblerne; skær dem i både, og fjern kernehuset. Pil løgene, og skær dem i både. Fordel grøntsagerne i et stort, smurt ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå, og krydr med salt, peber og rosmarin. Bag retten i ovnen ved 175° i ca. 25 minutter. Servér med godt brød til.  

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Kylling i fad med hvidløg, kartofler og tomatsalat – Få opskriften her

Glaseret skinke med coleslaw og stegte kartofler – Få opskriften her

Karamelliseret løgtærte med grøn salat – Få opskriften her

Hakkebøffer med kartoffelmos og peberfrugtsalat – Få opskriften her