https://dk-femina-backend.imgix.net/media/article/1509-mad-1.png
Aftensmad

Koteletter i fad med æbler og rødbeder

10. februar 2022
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
I denne uge får du fem opskrifter på skønne klassiske retter med et twist. Her får du opskriften på koteletter i fad med æbler og rødbeder
4 personer

Koteletter i fad

  • 4 koteletter med skaft
  • 1 spsk. smør + 1 spsk. olivenolie til stegning
  • 2 store rødbeder
  • 3 røde æbler
  • 2 løg
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 kviste rosmarin

TILBEHØR

  • godt brød

Opskrift - sådan laver du koteletter i fad med æbler og rødbeder

Brun koteletterne på begge sider i smør og olie på en pande. Skræl rødbederne, og skær dem i grove stykker. Skyl æblerne; skær dem i både, og fjern kernehuset. Pil løgene, og skær dem i både. Fordel grøntsagerne i et stort, smurt ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå, og krydr med salt, peber og rosmarin. Bag retten i ovnen ved 175° i ca. 25 minutter. Servér med godt brød til.

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Kylling i fad med hvidløg, kartofler og tomatsalat – Få opskriften her

Glaseret skinke med coleslaw og stegte kartofler – Få opskriften her

Karamelliseret løgtærte med grøn salat – Få opskriften her

Hakkebøffer med kartoffelmos og peberfrugtsalat – Få opskriften her

Læs også