

Aftensmad
Kotelet Louisiana
af Suzy Wengel / Bearbejdet af redaktionen Foto
9. januar 2020
Madfoto: Skovdal Nordic
Kom lidt fløde ved grøntsagerne, hvis panderetten skal være ekstra velsmagende. Her får du opskriften på Kotelet Louisiana.
2 personer
Panderet
- 2 spsk. hvedemel
- 1 knsp. chili
- ¼ tsk. salt
- 2 nakkekoteletter
- 10 g olie
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 100 g selleri
- 1 grøn peberfrugt
- 200 g tomat
- ½ tsk. timian
- Salt og peber
Andet
- 80 g ris, fuldkorn
Opskrift – sådan laver du Kotelet Louisiana
Panderet:
Bland mel, chili og salt. Tryk koteletterne godt ned i melblandingen på begge sider. Svits koteletterne i olie på en varm pande på begge sider, og skub dem ind på midten af panden.
Hak løg og hvidløg, skær selleri og peberfrugt i tern og tomat i både. Fordel grøntsagerne omkring koteletterne og krydr med timian, salt og peber. Drys eventuelt lidt mere chili på, hvis du gerne vil have retten stærk.
Læg låg på panden, og lad retten simre i 15-20 minutter, til koteletterne er møre.
Ris:
Kog risene i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Få indkøbsliste til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fillodejskurve med høns i asparges
Tirsdag: Karryfad med kødboller
Torsdag: Stegt torsk med tomatsalat og quinoa