Aftensmad

Kolde avocadoshots

af Lynn Andersen 6. juli 2011
Foto: Bjørn Jakobsen
Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret

Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forretKolde avocadoshotsTID: 15 min.

Ingredienser: Fremgangsmåde: 1 stor eller 2 småavocadoer, ca. 350 g5 dl grøntsagsbouillon½ dl piskefløde2 spsk limesaftGroft saltCreme fraiche Skræl avocadoerne, fjern stenene og hak dem groft.Kom dem i blender sammen med 4 dl bouillon,piskefløde, limesaft og groft salt - og kør.Tilsæt evt. mere bouillon, hvis konsistensenskal være tyndere.Stil i køleskabet 2-4 timer, gerne natten over.Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.Ved servering hældes den kolde suppe i 8shotsglas, og 1 tsk creme fraiche anrettes ovenpå.

Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:

6 lækre retter

Kammuslinger med prosciutto og tomatpesto Kolde avocado-shots Bruschetta medkrebsehaler Italiensk farseret prochetta Rucolasalat medfennikel ogabrikos Chokoladelag-kage medhindbær