Aftensmad

Kolde avocadoshots

6. juli 2011
af Lynn Andersen
Foto: Bjørn Jakobsen
Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret

Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret






Kolde avocadoshots
TID
: 15 min.

Ingredienser:
Fremgangsmåde:
1 stor eller 2 små
avocadoer, ca. 350 g

5 dl grøntsagsbouillon

½ dl piskefløde

2 spsk limesaft

Groft salt

Creme fraiche

Skræl avocadoerne, fjern stenene og hak dem groft.

Kom dem i blender sammen med 4 dl bouillon,
piskefløde, limesaft og groft salt - og kør.

Tilsæt evt. mere bouillon, hvis konsistensen
skal være tyndere.

Stil i køleskabet 2-4 timer, gerne natten over.

Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.

Ved servering hældes den kolde suppe i 8
shotsglas, og 1 tsk creme fraiche anrettes ovenpå.


Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:



6 lækre retter

Kammuslinger
med prosciutto
og tomatpesto
Kolde avocado-
shots

Bruschetta med
krebsehaler




Italiensk farseret
prochetta

Rucolasalat med
fennikel og
abrikos
Chokoladelag-
kage med
hindbær


Læs også