
1. AGURKESUPPE: Pil og hak løget fint. Steg det klart i olivenolie på en pande. Tilsæt hvidvin, og kog ind, til der er ca. ½ dl tilbage. Skyl agurken, og skær den i tern. Tilsæt agurk og ærter sammen med bouillon. Lad suppen simre i ca. 10 minutter. Krydr godt med salt og peber. Tag suppen af varmen, purér med stavblender eller i foodprocessor, og si suppen. Sæt suppen i køleskabet. Rør cremefraiche i lige før servering, når suppen er helt kold.
2. RUGBRØDSCHIPS: Skær rugbrødet i små firkanter. Rist stykkerne sprøde i olie på en pande. Læg dem på fedtsugende papir, og drys med salt.
3. PEBERFRUGTSNACKS: Skyl peberfrugterne, og skær dem i kvarter. Fjern kernerne. Læg en skefuld hytteost i hvert stykke peberfrugt. Skyl og tør persillen, og hak den. Krydr peberfrugt-snacksene med persille, salt og peber.
4. SERVERING: Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver, brug gerne et mandolinjern. Skyl og tør persillen, og del den i hele blade. Anret den kolde suppe i skåle eller tallerkener, og pynt med rugbrødschips, fennikel og persille. Dryp med olie, kværn lidt peber ud over, og servér straks.