

Kødsauce med grøntsager og kinaradisepasta
KØDSAUCE
- 500 g hakket oksekød
- 3 spsk. olivenolie til stegning
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 4 store tomater
- 5 dl oksebouillon
- 2 avocadoer
- ½ bundt persille
- ½ bundt basilikum
KINARADISEPASTA
- 1 kinaradise
- 4 spsk. olivenolie
- saft af ½ citron
- salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
- ½ bundt basilikum
- 1 citron
- groft brød
1. Steg kødet i olie i en gryde. Pil løg og hvidløg, og skær dem i tynde både. Steg dem sammen med kødet. Skyl tomater, og skær dem i grove stykker. Vend dem i retten, tilsæt bouillon, og lad det simre.
2.Skær avocadoerne i halve, fjern stenene, og skær avocadokødet i grove tern. Skyl og hak persille og basilikum, og fordel det oven på kødsaucen sammen med avocado.
3. Kinaradisepasta: Skræl kinaradisen, og høvl den i tynde strimler med en tyndskræller. Bland strimlerne med olie, citronsaft, salt og peber.
4. Servering: Anret kinaradisepasta med kødsaucen, drys med basilikum, og servér med citronbåde og brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller med spicy nudelsalat - Få opskriften her
Tirsdag: Kylling i karrysauce med grønne bønner - Få opskriften her
Onsdag: Fyldte laksefileter med tigerrejer og spinat - Få opskriften her
Fredag: Portobello-burger med syltede rødløg og grove fritter - Få opskriften her