kødsauce
Aftensmad

Kødsauce med grøntsager og kinaradisepasta

af Camilla Zarah Lawes 1. marts 2022
Foto: Columbus Leth
Kinaradise har en lidt skarp smag, men er knap så stærk som sin rød-hvide fætter.. Her får du opskriften på kødsauce med grøntsager og kinaradisepasta
4 personer
Tid i alt 35 min

KØDSAUCE

  • 500 g hakket oksekød
  • 3 spsk. olivenolie til stegning
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 store tomater
  • 5 dl oksebouillon
  • 2 avocadoer
  • ½ bundt persille
  • ½ bundt basilikum

KINARADISEPASTA

  • 1 kinaradise
  • 4 spsk. olivenolie
  • saft af ½ citron
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • ½ bundt basilikum
  • 1 citron
  • groft brød

1. Steg kødet i olie i en gryde. Pil løg og hvidløg, og skær dem i tynde både. Steg dem sammen med kødet. Skyl tomater, og skær dem i grove stykker. Vend dem i retten, tilsæt bouillon, og lad det simre.

 

2.Skær avocadoerne i halve, fjern stenene, og skær avocadokødet i grove tern. Skyl og hak persille og basilikum, og fordel det oven på kødsaucen sammen med avocado.

 

3. Kinaradisepasta: Skræl kinaradisen, og høvl den i tynde strimler med en tyndskræller. Bland strimlerne med olie, citronsaft, salt og peber.

 

4. Servering: Anret kinaradisepasta med kødsaucen, drys med basilikum, og servér med citronbåde og brød.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Frikadeller med spicy nudelsalat - Få opskriften her

Tirsdag: Kylling i karrysauce med grønne bønner - Få opskriften her

Onsdag: Fyldte laksefileter med tigerrejer og spinat - Få opskriften her

Fredag: Portobello-burger med syltede rødløg og grove fritter - Få opskriften her