
1. Valnøddepesto: Skyl og hak persillen. Klip brøndkarsen. Blend persille, brøndkarse, valnødder (huske at gemme 5 til serveringen) og olivenolie i en minihakker eller blender, til konsistensen er ensartet.
2. Tilbehør: Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
3. Kødboller: Rør kød, æg, chiafø, salt og peber sammen i en skål. Form kødet til små kødboller, og steg dem i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side. Skyl pærerne, og halvér dem. Fjern kernehuset, og skær pærerne i både. Steg dem sammen med kødbollerne på panden i ca. 3-4 minutter, til pærerne er gyldne. Tag panden af varmen. Vend spaghettien sammen med pærer, kødboller og 4 spsk. valnøddepesto.
4. Servering: Skyl og nip persillen. Hak valnødderne. Anret pastaen i dybe tallerkener, drys med persille og valnødder, og servér valnøddepesto til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Bagt torsk med grøn linsesalat - Få opskriften her
Tirsdag: Nasi goreng med æg - Få opskriften her
Onsdag: Lammefilet og perleotto med rodfrugter - Få opskriften her
Fredag: Kylling med rosmarin og ovnbagte rodfrugter - Få opskriften her