Aftensmad

Karrysild

af Louise Dandanell Ørsted 17. november 2008
TID: 40 min.4 løgFedtstof til stegning2 spsk karry150 g mayonnaise150 g creme fraiche2 tsk karry1 spsk eddike1 spsk sennepSalt og peber2 æbler600 g

TID: 40 min.4 løgFedtstof til stegning2 spsk karry150 g mayonnaise150 g creme fraiche2 tsk karry1 spsk eddike1 spsk sennepSalt og peber2 æbler600 g sild (drænet vægt)Tilbehør:DildRødløg i skiverHårdkogte æg

Pil løgene og skær dem i skiver. Svits dem på panden i fedtstof og 2 spsk karry i 10-15 min., til de er bløde.Rør mayonnaisen sammen med creme fraiche og 2 tsk karry og smag til med eddike, sennep, salt og peber.Skær æblerne i tern. Dup silden tør og skær den i mundrette stykker. Bland æbler og sild i dressingen.Pynt med dild og rødløg og server kvarte, hårdkogte æg til.