

Karrybøffer med tomatsalsa og naanbrød
DET SKAL DU BRUGE
- 500 g hakket oksekød
- ½ frisk rød chili
- ½ bundt frisk koriander
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. karrypasta
- salt
- olie til stegning
TOMATSALSA
- 200 g små røde tomater
- 200 g små gule tomater
- 1 rød peberfrugt
- ½ bundt frisk koriander
- saft fra 1 limefrugt
- ¾ dl olivenolie
MYNTECREME
- ½ bundt mynte
- 200 ml græsk yoghurt
- salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
- 8 små naanbrød
- 1 limefrugt
1. Karrybøffer: Læg kødet i en skål. Rens og hak chili. Hak koriander fint. Pil og pres hvidløg. Rør kødet sammen med chili, koriander, hvidløg, karrypasta og salt. Form farsen til 4 bøffer, og steg dem i olie på en pande i 7-8 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
2. Tomatsalsa: Skyl tomaterne, og skær dem i både. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Pluk koriander, og vend det sammen med limesaft, olie og tomater.
3. Myntecreme: Hak mynte, og rør det sammen med yoghurt, salt og peber.
4. Servér bøfferne med tomatsalsa, myntecreme, lunede naanbrød og limefrugt skåret i både.
TIP: Gnid de lunede naanbrød med et overskåret hvidløgsfed for at give brødet ekstra smag.
Få indkøbslisten til hele ugen her
Mandag: Tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan - Få opskriften her
Tirsdag: Clubsandwich med med kyllingebryst - Få opskriften her
Torsdag: Ovnbagt laks med kartoffel-fennikel-salat - Få opskriften her
Fredag: Svinemørbrad med bagte kartofler - Få opskriften her