karrybøffer
Aftensmad

Karrybøffer med tomatsalsa og naanbrød

af Camilla Zarah Lawes 16. marts 2022
Foto: Columbus Leth
Pift den traditionelle hakkebøf op med karrypasta, hvidløg og mynte. Få opskriften på karrybøffer med tomatsalsa og naanbrød her
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g hakket oksekød
  • ½ frisk rød chili
  • ½ bundt frisk koriander
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. karrypasta
  • salt
  • olie til stegning

TOMATSALSA

  • 200 g små røde tomater
  • 200 g små gule tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ bundt frisk koriander
  • saft fra 1 limefrugt
  • ¾ dl olivenolie

MYNTECREME

  • ½ bundt mynte
  • 200 ml græsk yoghurt
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • 8 små naanbrød
  • 1 limefrugt

1. Karrybøffer: Læg kødet i en skål. Rens og hak chili. Hak koriander fint. Pil og pres hvidløg. Rør kødet sammen med chili, koriander, hvidløg, karrypasta og salt. Form farsen til 4 bøffer, og steg dem i olie på en pande i 7-8 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.

 

2. Tomatsalsa: Skyl tomaterne, og skær dem i både. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Pluk koriander, og vend det sammen med limesaft, olie og tomater.

 

3. Myntecreme: Hak mynte, og rør det sammen med yoghurt, salt og peber.

 

4. Servér bøfferne med tomatsalsa, myntecreme, lunede naanbrød og limefrugt skåret i både.

 

TIP: Gnid de lunede naanbrød med et overskåret hvidløgsfed for at give brødet ekstra smag.

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

Mandag: Tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan - Få opskriften her

Tirsdag: Clubsandwich med med kyllingebryst - Få opskriften her

Torsdag: Ovnbagt laks med kartoffel-fennikel-salat - Få opskriften her

Fredag: Svinemørbrad med bagte kartofler - Få opskriften her