Aftensmad

Kantareller på ristet brød

af Beagle Iuel-Brockdorff 2. marts 2009
Forret eller frokostret (ellerhovedret i en større portion)Tid: 30 min.6-8 soltørrede tomater i olieCa. 300 g kantareller1 spsk smør1 squash i tynde

Forret eller frokostret (ellerhovedret i en større portion)Tid: 30 min.6-8 soltørrede tomater i olieCa. 300 g kantareller1 spsk smør1 squash i tynde skiverCa. 3 spsk vineddike½ dl soja1 dl piskeflødeSalt og peber4 skiver ristet brødLæg de soltørrede tomater i en sigte og pres olien ud. Børst kantarellerne rene og flæk dem. Steg dem på en pande i smør, ca. 3 min. Tag dem op. Steg squashskiverne til de er gyldenbrune og tilsæt grofthakkede soltørrede tomater og kantarellerne. Kom eddike og soja på og kog det helt ned. Hæld piskefløden på og kog den næsten ned. Smag til og servér over ristet brød. Denne ret kan også være tilbehør til en kød- eller vildtret.