

Kammuslinger med dildkartoffel
30. oktober 2013Ida Davidsen har gjort det igen - kreeret et helt fantastisk stykke smørrebrød.
Kammuslinger med dildkartoffel
1 stk. smørrebrødDet skal du bruge1 skive rugbrød»Grøn« kartoffelsalat (kolde hele kartofler i eddikedressing med masser af dild, der giver den flotte farve)Stegte kammuslingerSkaldyrssky (kogt på skaldyrsskaller og krydderurter)DildKammuslinger er en udsøgt spise og yndet at bruge i forretter. Her får du en lækker opskrift på citrusmarinerede kammuslingerSådan gør duDæk brødet med skiver af de grønne dildkartofler og anret de stegte kammuslinger ovenpå. Pynt dit smørrebrød med den kraftige skaldyrssky og lidt dild.Er du mere til et stykke traditionelt smørrebrød? Her er opskriften på en klassisk kartoffelmad med krydderurtecremeFå flere suveræne smørrebrød fra Ida Davidsen her:
Læs også
