Aftensmad

Kammuslinger med dildkartoffel

30. oktober 2013
af Ida Davidsen
Tekst: Jane Frederiksen, Foto: Bjørn Jakobsen
Så er der godt nyt fra Ida Davidsen, der igen har kastet sig ud i fantastiske kreationer med smørrebrød

Ida Davidsen har gjort det igen - kreeret et helt fantastisk stykke smørrebrød.

Kammuslinger med dildkartoffel

1 stk. smørrebrødDet skal du bruge1 skive rugbrød»Grøn« kartoffelsalat (kolde hele kartofler i eddikedressing med masser af dild, der giver den flotte farve)Stegte kammuslingerSkaldyrssky (kogt på skaldyrsskaller og krydderurter)DildKammuslinger er en udsøgt spise og yndet at bruge i forretter. Her får du en lækker opskrift på citrusmarinerede kammuslingerSådan gør duDæk brødet med skiver af de grønne dildkartofler og anret de stegte kammuslinger ovenpå. Pynt dit smørrebrød med den kraftige skaldyrssky og lidt dild.Er du mere til et stykke traditionelt smørrebrød? Her er opskriften på en klassisk kartoffelmad med krydderurtecremeFå flere suveræne smørrebrød fra Ida Davidsen her: