kammuslinger
Aftensmad

Kammuslinger med ærtesuppe

9. juli 2013
af CAMILLA ZARAH LAWES
Foto: Bjørn Jakobsen
Byd gæsterne på lækker forret med kammuslinger og ærtesuppe

Det tager cirka 15 minutter at lave kammuslinger med ærtesuppe

Kammuslinger med ærtesuppe

Dette skal du bruge1 skalotteløg1 spsk smør1 dl hvidvin500 g nye ærter i bælge eller 200 g fine frosne ærter½ agurk½ liter mild hønsebouillon2 kviste korianderSalt, friskkværnet peber

4 kammuslingerOlivenolie

Prøv også kammuslinger a la Beluga - få opskriften her

Sådan gør duSkær løgene i terninger og klar dem i smør. Tilsæt hvidvin og kog ind, så der er en tredjedel tilbage. Kom bælgede ærter, små agurketerninger, bouillon og koriander i. Lad suppen koge i ca. 10 min. ved svag varme uden låg. Krydr godt med salt og peber. Tag fra varmen, purér med en stavblender og si og afkøl suppen. Steg kammuslingerne i 1½ min. på hver side i lidt varm olie, krydr og servér til suppen med brød.

Her får du 14 lækre forretter til hverdag og fest