Aftensmad

Kalveruller med citron og oregano

Af Louisa Lorang 30. juni 2021
Ugens fredagsopskrift er kalveruller med citron og oregano. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 35 min

Det skal du bruge

  • 2-4 tynde kalveschnitzler
  • salt og peber
  • 1 håndfulde frisk oregano
  • 1 tsk. fintrevet økocitronskal
  • olivenolie
  • 2 fed hvidløg i tynde skiver
  • ¼ dl citronsaft
  • 2 spsk. honning

Tilbehør

  • 500 g ristede kartofler
  • blandet salat

Opskrift - sådan laver du kalveruller med citron og oregano

  1. Bank schnitzlerne let med en kagerulle eller i hånden. Krydr med salt og peber, og fyld dem med oregano og citronskal.
  2. Rul dem sammen, og luk dem evt. med en tandstikker eller en kødnål.
  3. Steg rullerne i lidt olivenolie på en varm pande. Lad dem brune godt. Tilsæt hvidløg, og lad det blive mørt.
  4. Kom citronsaft og honning ved, og lad det koge op til en fin glace. Kødet må gerne være rosastegt, så det skal ikke have så længe.
  5.  Krydr med salt og peber, og servér straks med kartofler og salat.

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Kyllingebryst med grov sennepssauce - få opskriften her

TIRSDAG: Ristede havtaskekæber med lynsyltede tomater - få opskriften her

ONSDAG: Majspandekager med guacamole og gris - få opskriften her

TORSDAG: Græskar-kikærte-curry - få opskriften her