Aftensmad

Kalv a la ragout med fennikel og små tomater

Af Louisa Lorang 30. juni 2021
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er kalv a la ragout med fennikel og små tomater. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 25 min

Det skal du bruge

  • 100 g god bacon i terninger
  • olivenolie
  • 300 g mørt kalvekød i strimler
  • 1 fennikel i tynde skiver
  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • 250 g små løg, halverede
  • 1½ dl hvidvin
  • 250 g små tomater
  • 1 spsk. smør
  • 1 håndfuld bredbladet persille, snittet
  • salt

Opskrift - Sådan laver du kalv a la ragout med fennikel og små tomater

  1. Rist baconen i en dyb pande.
  2. Tag den op, tilsæt lidt olivenolie, og brun kalvekødet sammen med fennikel, hvidløg og løg.
  3. Kom hvidvin ved, og kog op.
  4. Tilsæt tomater, bacon og smør.
  5. Kog op igen, og smag til med salt.
  6. Servér straks med et drys persille og groft brød til.

 

TIP: Retten er også skøn med kylling.

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Kold melonsuppe med syrlige løg - Få opskriften her

TIRSDAG: Laksekrebinetter i sprød salat - Få opskriften her

ONSDAG: Svinekoteletter med sommerkartoffelsalat - Få opskriften her

TORSDAG: Pizza med bresaola og parmesan - Få opskriften her

Læs også