
1. Rør kødet med salt, peber, chiliflager, rasp og spidskommen. Pil og pres hvidløg. Rens forårsløg, og hak dem fint. Rør kødet med hakket hvidløg og forårsløg. Lad farsen hvile på køl i 15 minutter.
2. Form farsen til ovale kødboller, og steg dem i olie på en pande i 5-6 minutter på hver side. Vend dem undervejs, til de bliver gyldne på alle sider. Sæt kødbollerne på spyd, når de er færdige.
3. RISPILAF MED SPINAT OG FIGNER: Pil og hak skalotteløg helt fint. Opvarm olie i en gryde, og steg løget, til det bliver klart. Tilsæt ris, og steg i 3 minutter, til risene bliver klare. Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og krydr med salt og peber. Læg låg på gryden. Skru ned for varmen, og lad risene simre i 15-20 minutter, til al væden er absorberet. Skyl babyspinaten, og vend den rundt i gryden. Skyl og halvér fignerne, og bland dem i pilaffen. Servér straks sammen med kalkunkofta.