Aftensmad

Kalkunfilet med asparges og gulerøder

af Beagle Iuel-Brockdorff 22. september 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Kalkun- eller kyllingefilet fyldes med asparges, gulerod og mozzarella og steges på panden. Hertil grøn salat med flødedressing.

TID: CA. 35 MIN.Til 2 personer

Prøv også:

Aspargessuppe med kalkun og rugbrød Spyd med kalkun, hvidløg og cherrytomater Kalkun i stærk karry med brune ris og 'sydfrugter' Pasta med kalkunsauce

2 stykker kalkun- eller kyllingefilet a ca. 150 gSalt og peber2-4 grønne asparges1 gulerodLidt mild ost eller mozzarellaFedtstof til stegning

TILBEHØR:½ dl flødeEt nip sukkerCitronsaftGrøn salatÆrter

Bred kødet ud på et spækbræt og drys med salt og peber.

Læg asparges, lidt gulerod og lidt ost på.

Buk sammen og fæstn med en tandstikker.

Steg fileterne på en pande i lidt fedtstof i ca. 4-5 min. på hver side.

Smag fløden til med lidt salt, peber, sukker og citronsaft og servér det som dressing til salat med friske ærter.