Aftensmad

Kålpølse med svitset hvidkål og æbler

af Beagle Iuel-Brockdorff 4. januar 2010
Foto: Jette Ladegaard
TID: Ca. 20 min. Til 2 personer.Du kan evt. snitte hvidkål til salaten i morgen med det samme og lægge den i en plasticpose i køleskabet. Prøv også:

TID: Ca. 20 min. Til 2 personer.

Du kan evt. snitte hvidkål til salaten i morgen med det samme og lægge den i en plasticpose i køleskabet.

Prøv også:

Orientalske kålruller

Spicy spidskål med mango og passionsfrugt

Ca. 4 kålpølser¼ hvidkål1 æbleOlie til stegningSalt og peberCitronsaftEvt. brød eller kartoflerEvt. sennep

Kog pølserne efter anvisning på emballagen.

Snit kålen og skær æblet i tynde både.

Svits begge dele hurtigt på en pande i lidt olie. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Læg pølserne på panden og server retten, evt. med brød eller kartofler og sennep til.

Kålpølser er gode, kraftige pølser med masser af smag. Men du kan sagtens bruge andre pølser i stedet.