Aftensmad

Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe

af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen 20. februar 2014
Til 4 personer Det skal du bruge: 2 spsk madolie600 g kyllingeinderfileter2 fed hvidløg1 spsk frisk ingefærrod100 g shiitakesvampe250 g nudler2 liter

Til 4 personer Det skal du bruge: 2 spsk madolie600 g kyllingeinderfileter2 fed hvidløg1 spsk frisk ingefærrod100 g shiitakesvampe250 g nudler2 liter hønsebouillon100 g baby spinatblade3-4 forårsløgwasabipasta (japansk peberrodscreme)Sådan gør du: Tilberedningstid ca. 35 minutter1. Hak hvidløg fint og riv ingefæren. Rens svampene og skær dem i skiver.2. Skær kyllingeinderfileterne i små tern. Varm olien i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingekødet ca. 3 minutter heri. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe og svits yderligere 2 minutter.3. Tilsæt nudler, bouillonterninger og vand og bring suppen i kog. Lad den simre under låg i ca. 10 minutter.4. Skyl spinat og snit forårsløg fint og tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.5. Servér suppen portionsvis med wasabi-pasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.Næringsindhold pr. person:Energi: 1989 KJ (475Kcal)Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)Protein 596 142 30Kulhydrat 781 187 39Fedt 612 146 31Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.