

Italiensk burger med pancetta og gorgonzola
16. september 2010TID: 40 MIN.
Til 4 personer
Prøv også:
Mini pizzaer med svampe, spinat og feta Blue cheese okseburger med ovnstegte kartofler Tunburger med wasabi-mayonnaise og avocado Lækre hjemmelavede pizzaer Italiensk panforte med chokolade600 g hakket oksekød1 tsk oregano1 tsk hakket friskbasilikum4 skiver pancetta4 ciabattaboller4 tykke skiver mozzarella4 tomatskiverEn håndfuld rucola4 spsk mayonnaise4 spsk gorgonzola
Bland oksekødet med oregano og basilikum og form kødet til 4 bøffer.
Steg pancettaen sprød.
Rist brødet i ovnen eller på en brødrister.
Lav en burger ved at lægge en bøf på bundskiven af bollen.
Læg 1 stykke pancetta, 1 skive mozzarella, 1 tomatskive og lidt rucola oven på.
Bland mayonnaisen med gorgonzola og smør den på låget af bollen.
Læg toppen på burgeren og giv den et klem.
Server gerne med ovnstegte kartofler
Ovnstegte kartofler med rosmarin
TID: 5 MIN. + STEGETID
1 kg kartofler2 kviste rosmarinSalt og peber5-6 spsk olivenolie
Opvarm ovnen til 200 grader.Vask og skær kartoflerne i både.Klip rosmarinen i mindre stykker og drys den over kartoflerne.Krydr med salt og peber og hæld olivenolien over.Steg kartoflerne i ovnen i 45-50 min.
Læs også
