kylling
Aftensmad

Ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris

21. december 2016
af Marie Melchior
Foto: Betina Hastoft
Begynd ugen sundt og nemt og med masser af asiatisk smag. Her får du opskriften på ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris

Ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris 

Tid: 25 minutter Antal personer: 4  
  DET SKAL DU BRUGE 50 g frisk ingefær 500 g kyllingeinderfilet 2 spsk. jordnøddeolie til stegning 100 g cashewnødder 1 spsk. tørrede chiliflager 3 spsk. sojasauce 600 g savojkål 1 bundt forårsløg saft af 2 limefrugter   TILBEHØR 250 g røde ris   PRØV OGSÅ: Ovnstegt kylling med hvidløg og rodfrugter  

Opskrift - sådan laver du ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris 

  1. TILBEHØR: Kog de røde ris efter anvisningen på pakken.   2. Skræl ingefær, og hak det fint. Steg ingefær og kyllingefilet i olie i en wok eller på en stor pande. Tilsæt cashewnødder og chiliflager, og steg i ca. 4 minutter. Tilsæt sojasauce. Snit savojkål fint, og vend det i retten. Rens og hak forårsløg, og tilsæt dem. Steg det hele igennem ved høj varme i 3 minutter, indtil kålen falder let sammen. Smag til med limesaft, og servér med røde ris.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Grov rødbedetærte med gedeost og rødløg – Få opskriften her

Onsdag: Bagt risotto med svampe og bacon – Få opskriften her

Torsdag: Bagt torsk og butternutsquash med hummus og grønkål – Få opskriften her

Fredag: Lammeculotte med pistacienødder og kartoffel-selleri-gratin – Få opskriften her