
Aftensmad
Ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris
21. december 2016af Marie Melchior
Foto: Betina Hastoft
Begynd ugen sundt og nemt og med masser af asiatisk smag. Her får du opskriften på ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris
Ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris
Tid: 25 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 50 g frisk ingefær 500 g kyllingeinderfilet 2 spsk. jordnøddeolie til stegning 100 g cashewnødder 1 spsk. tørrede chiliflager 3 spsk. sojasauce 600 g savojkål 1 bundt forårsløg saft af 2 limefrugter TILBEHØR 250 g røde ris PRØV OGSÅ: Ovnstegt kylling med hvidløg og rodfrugter
Opskrift - sådan laver du ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris
1. TILBEHØR: Kog de røde ris efter anvisningen på pakken. 2. Skræl ingefær, og hak det fint. Steg ingefær og kyllingefilet i olie i en wok eller på en stor pande. Tilsæt cashewnødder og chiliflager, og steg i ca. 4 minutter. Tilsæt sojasauce. Snit savojkål fint, og vend det i retten. Rens og hak forårsløg, og tilsæt dem. Steg det hele igennem ved høj varme i 3 minutter, indtil kålen falder let sammen. Smag til med limesaft, og servér med røde ris.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Grov rødbedetærte med gedeost og rødløg – Få opskriften her
Onsdag: Bagt risotto med svampe og bacon – Få opskriften her
Torsdag: Bagt torsk og butternutsquash med hummus og grønkål – Få opskriften her
Fredag: Lammeculotte med pistacienødder og kartoffel-selleri-gratin – Få opskriften her