Aftensmad

Ida Davidsen: Kartoffeltatar med laks

25. marts 2013
af Ida Davidsen
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Skal du lave lækker frokost? Prøv et af Ida Davidsens udsøgte smørrebrød

Kartoffeltatar med laks

Ingredienser1 skive surbrødSmørKartoflerHvidvinEddike½ skive røget laksStore lakserogn, CaviArtRødløgHøvlet peberrodPersilleLÆS MERE: Et stykke med Dirch? Få 21 fantastiske Ida Davidsen opskrifter på hendes klassiske smørrebrødFremgangsmådeKog kartoflerne møre, men endelig ikke ud, i halvt hvidvin og halvt vand, lidt eddike og salt. Prik dem med en gaffel og afkøl helt, inden de hakkes fint.Smør brødet og anret kartoffeltataren som en pyramide oven på brødet. Sno laksen som en rede og læg den oven på kartoflen, og anret lakserogn, gerne i en plasticæggeskal, oveni.Pynt med hakket rødløg, lidt høvlet peberrod og evt. et lille drys finthakket persille.LÆS MERE: Kartofler morgen, middag og aften? Det lyder ikke helt ringe - prøv SØNDAGs lækre Go' morgen-kartofler, der kickstarter din dag med masser af smag. Se opskriften her