Aftensmad

Hold sommerfest med stil

27. juni 2014
af Signe Munk Lund
Find en anledning og hold lidt festivitas. Det behøver ikke være hverken stort eller besværligt. her er inspiration til både menu og oppyntning.

FÅ ALLE OPSKRIFTERNE I GALLERIET I BUNDEN AF ARTIKLEN

Tænk i koncepterGør noget ekstra ud af udsmykning og pynt, da det er med til at skabe den gode stemning. Vælg for eksempel et tema eller farveholdning og det det gennemsyre både de fysiske rammer og menuen.Store pomponer og papirpynt er et dekorativt indslag til enhver fest. Køb forskellige størrelser og hæng dem op i loftet, eller læg dem på bordet. Du kan få dem i de fleste hobbyforretninger og også i Ikea.

Find smukke sager til at pynte op med her

Personlig guirlandeLav din egen guirlande, så bestemmer du helt selv, hvad der skal stå. Print store bogstaver ud på hver sit papir, og træk dem på en snor eller hæng dem op med klemmer.

Nemme bordpyntBrug masking-tape på glassene. Det fungerer både som bordkort og så alle kan finde deres glas resten af aftenen.Gør det enkelt og drop de dyre blomsteropsatser. Pluk i stedet grønne grene i haven eller i den nærmeste skov og sæt dem i fine små glas rundt omkring på bordet.

FÅ ALLE OPSKRIFTERNE TIL SOMMERFEST-MENUEN I GALLERIET HERUNDER