Lækre hjemmelavede pickles
Mad

Hjemmelavede pickles — den bedste pickles opskrift

17. november 2021
af Beagle Iule-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Du kan selv sylte pickles, men kom kun konserveringsmiddel i, hvis det syltede skal gemmes længe. Pickles smager godt til kødpålæg, fx hamburgerryg.

Hjemmelavede pickles

  • 3 dl eddike
  • 250 g sukker
  • 2 tsk salt
  • ¼ blomkål
  • 1 gulerod
  • 1 håndfuld grønne bønner
  • ½ peberfrugt
  • 10 små løg
  • ½ squash
  • Lidt hvidkål
  • Evt. 1-2 små chilier
  • 2 tsk Colmans sennep
  • 1 lille spsk karry
  • 3 spsk mel
  • Ca. 1 dl vand

Sådan laver du pickles

  1. Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op.
  2. Skær grøntsagerne i små stykker. Løg og chili skal være hele.
  3. Læg alle grøntsager i lagen og giv dem et opkog.
  4. Rør sennep, karry, mel og vand sammen og jævn lagen med det.
  5. Kog i 2 min. og hæld straks på skoldede glas.
  6. Tag chilierne op, hvis dine pickles ikke skal være for stærke.
  7. Opbevar på køl.

Læs også