pickles
Aftensmad

Hjemmelavede pickles

af Beagle Iule-Brockdorff 17. september 2009
Foto: Bjørn Jakobsen
Du kan selv sylte pickles, men kom kun konserveringsmiddel i, hvis det syltede skal gemmes længe. Pickles smager godt til kødpålæg, fx hamburgerryg.

Hjemmelavede pickles

 

3 dl eddike250 g sukker2 tsk salt¼ blomkål1 gulerod1 håndfuld grønne bønner½ peberfrugt10 små løg½ squashLidt hvidkålEvt. 1-2 små chilier2 tsk Colmans sennep1 lille spsk karry3 spsk melCa. 1 dl vand

SÅDAN GØR DU

Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op.

Skær grøntsagerne i små stykker. Løg og chili skal være hele.

Læg alle grøntsager i lagen og giv dem et opkog.

Rør sennep, karry, mel og vand sammen og jævn lagen med det.

Kog i 2 min. og hæld straks på skoldede glas.

Tag chilierne op, hvis dine pickles ikke skal være for stærke.

Opbevar på køl. 

Prøv også:

Smørrebrød fra Ida Davidsen

Lækre desserter

Forretter

Hovedretter

Lækkert tilbehør