
Aftensmad
1. Tænd ovnen på 200°. Tag kyllingen ud af køleskabet. Pil løget, og skær det i både. Rens svampene, og skær dem i grove skiver. Skræl jordskokkerne, og skær dem i grove skiver. Hak salvie fint. Fordel løg, svampe, jordskokker og salvie i et stort ovnfast fad eller en lille bradepande. Vend det i en smule olie, og krydr med salt og peber. Smør kyllingen ind i en smule olie, og krydr godt med salt og peber. Læg dernæst pancetta over kyllingen, så det dækker hele brystet og lårene. Læg kyllingen oven på jordskokkerne i fadet, og bag retten i ovnen i ca. 1 time, til kyllingen er gennemstegt, og jordskokkerne er møre. 2. SERVERING: Drys kylling og grønt med salvie, og servér med skyllet rucola. Få indkøbslisten til hele uge her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Julefrikadeller med kartofler og appelsinsalat – Få opskriften her
Tirsdag: Lun quinoasalat med labneh, æg og ristede gulerødder – Få opskriften her
Onsdag: Perlebygotto ned grønkål og svampe – Få opskriften her