Aftensmad

Havtaskekæber i parmaskinke på rucola

af Anne Larsen 31. juli 2009
Tid: 25 min. Til 4 personer.Havtaskekæberne kunne serveres med små stuvede persillekartofler, men de gør sig også godt i smagsmæssig sammenhæng med

Tid: 25 min. Til 4 personer.Havtaskekæberne kunne serveres med små stuvede persillekartofler, men de gør sig også godt i smagsmæssig sammenhæng med rucola.8 havtaskekæber8 skiver parmaskinke1 tsk rapsolieHavsaltFriskkværnet sort peber200 g rucolaPesto:1 bdt/potte basilikum1 dl olivenolieSaft af en citronHavsaltFriskkværnet sort peberTilbehør:Lunt groft lyst brødGør havtaskekæberne i stand, hvis du da ikke har fået din fiskehandler til det: Fjern den blå hinde på den ene side, den kan rives af, fjern den lille hvide sene på den anden side.Pak kæberne ind i parmaskinke, hvor det synlige fedt er klippet eller skåret fra. Gnid et stykke bagepapir med rapsolien, læg det i et ovnfast fad og læg pakkerne herpå. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i 10 min.Blend pestoen.Skyl og tør rucolasalaten og anret den med fisken. Dryp pesto over, ca. 1 tsk til hver.Proteinenergi: 43 pct.Fedtenergi: 23 pct.Kulhydratenergi: 34 pct.307 kcal pr. person

Find flere opskrifter her